Kristaladvies voor in huis of kantoor

In verband met een buitenlandreis zijn er tot mei 2023 geen kristaladviezen voor in huis of kantoor mogelijk.

Met kristallen kun je de ruimtes in jouw huis of kantoor positief beïnvloeden en  veranderen. Je kunt een stilte ruimte creëren of juist een ruimte om hartelijk te communiceren. Je kunt een dynamische ruimte maken om je creativiteit te stimuleren of juist een ruimte waarin je je kunt concentreren. In een slaapruimte kun je met een kristal de ontspanning bevorderen die je nodig hebt om uit te rusten en verfrist de dag te beginnen.

Verbetering van de atmosfeer

Het plaatsen van een kristal verandert de atmosfeer van de ruimte. Ook de esthetische waarde speelt hier een rol. De ruimte wordt verfraaid door het kristal en de aandacht wordt ernaar toe getrokken. Daarheen stroomt dan ook de energie. Het brengt energie in beweging, voegt energie toe en verbetert hierdoor de kwaliteit van de omgeving en van het leven hierin.

Hiernaast absorbeert een kristal opgehoopte energie. Dit kan een ’vergeten’ plek zijn of een rommelige plek. Ook overtollige energie door verschillende stralingsbronnen als elektriciteitsmasten, zendmasten, mobiele en dect telefoon, wifi, tv en wekker radio kunnen door specifieke kristallen worden geabsorbeerd.

Door de omgeving te veranderen, verandert iedereen in de omgeving mee. Een kristal maakt de ruimte schoon en verhoogt de energie. Je zult onmiddellijk het effect ervaren van een ruimte waar harmonie heerst. Dit geeft je rust, energie, helderheid en een gevoel van welbevinden.

Mijn aanpak

Op verzoek maak ik samen met u een inventarisatie van de ruimtes in uw huis of kantoor en de gewenste veranderingen in de atmosfeer. Dit werk ik uit in een Kristal-plan, waarin de mogelijkheden en de effecten hiervan zijn omschreven.

Voor meer informatie neem contact op.