Kristaladvies voor in woon- en werkomgeving

Met kristallen kun je de ruimtes in jouw huis of kantoor positief beïnvloeden en veranderen. Je kunt een stilte ruimte creëren of juist een ruimte om hartelijk te communiceren. Je kunt een dynamische ruimte maken om je creativiteit te stimuleren of juist een ruimte waarin je je kunt concentreren. In een slaapruimte kun je met een kristal de ontspanning bevorderen die je nodig hebt om uit te rusten en verfrist de dag te beginnen.

Verbetering van de atmosfeer

Het plaatsen van een kristal verandert de atmosfeer van de ruimte. Ook de esthetische waarde speelt hier een rol. De ruimte wordt verfraaid door het kristal en de aandacht wordt ernaar toe getrokken. Daarheen stroomt dan ook de energie. Het brengt energie in beweging, voegt energie toe en verbetert hierdoor de kwaliteit van de omgeving en van het leven hierin.

Hiernaast absorbeert een kristal opgehoopte energie. Dit kan een ’vergeten’ plek zijn of een rommelige plek. Ook overtollige energie door verschillende stralingsbronnen als elektriciteitsmasten, zendmasten, mobiele en dect telefoon, wifi, tv en wekker radio kunnen door specifieke kristallen worden geabsorbeerd.

Door de omgeving te veranderen, verandert iedereen in de omgeving mee. Een kristal maakt de ruimte schoon en verhoogt de energie. Je zult onmiddellijk het effect ervaren van een ruimte waar harmonie heerst. Dit geeft je rust, energie, helderheid en een gevoel van welbevinden.

Mijn aanpak

Samen maken we een inventarisatie van de ruimtes in huis of kantoor. We brengen de functies van de verschillende ruimtes in beeld en de gewenste veranderingen in de atmosfeer. Om deze veranderingen te realiseren zal ik de kristallen selecteren die dit kunnen bewerkstelligen. Soms zijn er slechts verschuivingen nodig van de reeds in het bezit zijnde kristallen. Een andere keer zal een uitbreiding met een kristal wenselijk zijn.

Het uurtarief voor een kristaladvies is 65 euro, aangevuld met eventuele reiskosten.

Voor meer informatie neem contact op.