Edelstenen Zolder Doetinchem

De Edelstenenzolder, voor advies en verkoop van edelstenen en mineralen met een harmoniserende en geneeskrachtige werking.

De Edelstenenzolder is een plek voor bewustzijn, een plek om thuis te komen in jezelf. Ofwel een belevenis, zoals laatst een jongere zei. Ik wil deze ruimte dan ook graag waarborgen. Dat kan alleen als er niet teveel mensen tegelijk zijn. Alleen dan is er voldoende tijd om de kristallen te bewonderen, te ervaren en persoonlijk advies te ontvangen. Aangezien ik ook lesdagen en consulten geef op de Edelstenenzolder, kan deze niet altijd open zijn voor een bezoek. Plan eenvoudig je bezoek in via deze link: https://tijdvoorjeklant.nl/reserveren/de-edelstenenzolder/. Mocht er geen geschikte datum of tijdstip zijn, bel dan gerust voor andere mogelijkheden. Op woensdag, donderdag en vrijdag is er vrije inloop tussen 14.00 en 18.00 uur, met uitzondering van 22 juni en 27 juli. Zaterdag is bezoek de hele dag mogelijk, graag wel even aankondigen.

Een bezoek aan de Edelstenenzolder staat garant voor een gepassioneerd en persoonlijk advies en een topkwaliteit stralende edelstenen. De Edelstenenzolder is gevestigd in het voormalige Oud Dichteren, voorheen een buurtschap van landbouw en veehouderijbedrijven. Het is nu nog een stukje Doetinchem met een geheel eigen energie. Een deel van de kapschuur is omgebouwd tot een prachtige 'schatkamer' met een natuurlijke en warme uitstraling. Het assortiment bestaat uit een ruime sortering van meer dan 240 verschillende soorten edelstenen; ruwe stenen, fossielen, trommelstenen, zilveren hangertjes en grotere kristallen om in huis te plaatsen. Armbanden en halssnoeren van een prachtige kwaliteit stenen afgewerkt met zilver worden in ons eigen atelier vervaardigd. Nieuw in ons assortiment zijn de 30 edelsteenmelanges voor in het drinkwater. 

Verder kun je terecht voor:

  • Verkoop van Salie, Heilig hout, wierook en (aura)reinigingssprays
  • Edelstenenopleiding en – workshops: van 2-5 personen kan een workshop op maat worden gegeven. Ook kun je instromen in de bestaande programma's.
  • Edelsteenadvies aan huis
  • Edelstenenconsult
  • Bach bloesem consult (zie www.adahlayn.nl)
  • Bach bloesem cursus (zie www.adahlayn.nl)

Parkeren is gratis op ons erf. Als er geen plek is op het erf, dan kan de auto langs de weg worden geparkeerd. Let op: de ruimte is gevestigd boven in de kapschuur en uitsluitend toegankelijk met de trap.

De Edelstenenzolder en Adahlayn, Krachtplek van Licht 
Adelaine Legters
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem
Tel: 06-49895722

E-mail: adelaine@edelstenenzolder.nl