Edelstenen Zolder Doetinchem

De Edelstenenzolder, voor advies en verkoop van edelstenen en mineralen met een harmoniserende en geneeskrachtige werking.

Om voldoende tijd, ruimte en aandacht voor persoonlijk advies te kunnen garanderen, is het aan te bevelen om een afspraak te maken. Hiermee kan ik tevens het maximum aantal van 5 personen waarborgen. Een afspraak maken kan van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 20.00 uur. Bel even om je bezoek aan te kondigen of doe dit online via de volgende link: https://tijdvoorjeklant.nl/reserveren/de-edelstenenzolder. Vrije inloop is mogelijk op donderdag t/m zaterdag van 14.00 - 18.00 uur. 

Een bezoek aan de Edelstenenzolder staat garant voor een gepassioneerd en persoonlijk advies en een topkwaliteit stralende edelstenen. De Edelstenenzolder is gevestigd in het voormalige Oud Dichteren, voorheen een buurtschap van landbouw en veehouderijbedrijven. Het is nu nog een stukje Doetinchem met een geheel eigen energie. Een deel van de kapschuur is omgebouwd tot een prachtige 'schatkamer' met een natuurlijke en warme uitstraling. Het assortiment bestaat uit een ruime sortering van meer dan 240 verschillende soorten edelstenen; ruwe stenen, fossielen, trommelstenen, zilveren hangertjes en grotere kristallen om in huis te plaatsen. Armbanden en halssnoeren van een prachtige kwaliteit stenen afgewerkt met zilver worden in ons eigen atelier vervaardigd. Nieuw in ons assortiment zijn de 30 edelsteenmelanges voor in het drinkwater. 

Verder kun je terecht voor:

  • Verkoop van Salie, Heilig hout, wierook en (aura)reinigingssprays
  • Edelstenenopleiding en – workshops: van 2-5 personen kan een workshop op maat worden gegeven. Ook kun je instromen in de bestaande programma's.
  • Edelsteenadvies aan huis
  • Edelstenenconsult
  • Bach bloesem consult (zie www.adahlayn.nl)
  • Bach bloesem cursus (zie www.adahlayn.nl)

Parkeren is gratis op ons erf. Als er geen plek is op het erf, dan kan de auto langs de weg worden geparkeerd. Let op: de ruimte is gevestigd boven in de kapschuur en uitsluitend toegankelijk met de trap.

Adahlayn – Krachtplek van Licht / De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem
Tel: 06-49895722

E-mail: adelaine@edelstenenzolder.nl