Individueel consult

In verband met een buitenlandreis zijn er tot mei 2023 geen consulten mogelijk.

Edelstenen en mineralen hebben eigenschappen die lichamelijke, emotionele en geestelijke spanningen kunnen oplossen. Deze spanningen veroorzaken blokkades in het lichaam. Dit zijn energieophopingen, waardoor de natuurlijke doorstroming wordt tegengehouden. De energie ofwel trilling van de stenen brengen lichaam, geest en ziel weer in harmonie. Het dragen van een passende steen helpt de emoties te beheersen en de gemoedstoestand in evenwicht te houden.

In ons gesprek luister ik betrokken naar jouw verhaal. Wat jouw situatie ook is, een luisterend oor geeft je de mogelijkheid om lucht te geven aan emoties en gedachten. Dit brengt een ontlading teweeg. Het kan een tijdelijke situatie zijn die speelt en die plotseling is ontstaan. Maar het kan ook zijn dat je hierin een patroon herkent die door jouw leven heen loopt. We zetten samen de dingen op een rij, zodat je helderheid en inzicht krijgt. Hiermee kunt je weer een stap zetten op weg naar herstel. Een passende steen zal je ondersteunen in dit proces.

Het genezend effect van een edelsteen op uw gezondheid

Het effect van edelstenen en mineralen is direct en zonder bijwerkingen. Daardoor is het geschikt voor iedereen, kinderen en volwassenen. De werking van helende stenen ligt in de ontstaanswijze, de mineralen, de structuur, de kleur en de vorm. De edelstenen en mineralen hebben invloed op het hele lichaam, in het bijzonder op onze chakra's ofwel energiecentra. Sommige edelstenen en mineralen hebben een kalmerende werking, andere juist een activerende, weer andere hebben een beschermende werking. Alleen al het dragen of regelmatig vasthouden van een edelsteen of mineraal heeft een weldadige werking op de mens.

Voor meer informatie neem contact op.